Impresum

moja kuhinja

Disclaimer - Pravna zaštita

Vlasnik moja-kuhinja.com ne preuzima odgovornst za sadržaj linkova koji vode na strane izvan moja-kuhinja.com. Odgovornost za njih leži na vlasnicima sadržaja koji se nalaze iza tih linkova kao i onih koji su postavili te linkove.
Autor ne preuzima nikakvu odgovornost za aktualitet, točnost, kvalitet onoga šta je napisano ili postavljeno za slobodan download. Isključuju se bilo kakvi sudski, pravni kao i materijalni zahtjevi protiv vlasnika moja-kuhinja.com, koji se odnose na materijalnu ili intelektualnu štetu nanesenu korištenjem svih sadržaja sa moja-kuhinja.com.

Zaštita autorskih prava © Copyright

Svi sadržaji ove webstrane kao i programi, slike, textovi su vlasništvo webmastera moja-kuhinja.com te podlježu ©Copyright-u i ne smiju se bez dozvole vlasnika kopirati, prodavati ili na drugi način dalje širiti.

Oglašavanje i reklamiranje

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju.

Pravna važnost

Disclaimer na ovoj strani važi za sve strane na moja-kuhinja.com.
Adresa:
Tomislav Babčec
D-Muenchen 81375
(Zagreb-Minhen-Zadar)
Kontakt: kontakt
Tomislav Babčec, Webmaster

4.8 275